nieuws - friespaardenshowteam

Ga naar de inhoud

nieuws

Op 14 en 15 april zijn we aanwezig op de Lentiade in Den Bosch
Wij geven twee keer een show.
Om 13:00 tot 13:30 uur.
En 15:30 tot 16:00 uur.
Bij effe noar geffe verzorgen wij de opening van de jaarmarkt en geven wij 2 shows.
Even voorstellen, onze nieuwe sponsor.
Wij zullen beide dagen aanwezig zijn en rijden natuurlijk op beide dagen shows,

Voortaan zal er tijdens onze optredens een eigen spandoek hangen.

Klik op het icoon van MooiHDL, en je vind een interview met Gerlien

Oogstfeest op 25 augustus 2013 van 10.00 tot 19.00 uur op een terrein aan Huis Deelen, 5384 TZ Vinkel

Alle ingrediënten voor het gezelligste weekendje van Brabant zullen weer aanwezig zijn op 6 en 7 juli aan de Vresselseweg te Nijnsel, en parkeren en de entree zijn ook nog eens GRATIS. Wil je meer weten zie http://www.klw-vereniging.nl/ Tot ziens op het Plattelands Festival op 6 en 7 juli.

Op 2 juni 2013 vindt er weer een Maashorstfair plaats.
Ditmaal in Herpen, bij de Kriekeput.
Meer informatie omtrend het programma volgt.

Moeslands Braderie Festival staat weer op stapel voor 20 en 21 april a.s.


Er wordt alweer druk vergaderd, geregeld en gewerkt om van deze eerstvolgende activiteit weer een groot succes te maken. Op 20 april zal het Europaplein al helemaal vol staan met kermisattracties  aangevuld met een “open dagen” evenement o.a. bestaande uit nostalgische “trekker-wagens” uit grootmoeders tijd. Knap en vakkundig gerestaureerd door een grote groep enthousiaste hobbyisten.

Zondag zal dit worden uitgebreid met ca 200 kramen en standplaatsen op het aangrenzende Braderie parcours. Leuke attracties zijn onder meer een “koekenbakker” voor iedereen, een knuffelkoe, clownerie en schmincken voor de kinderen. Hobbymarkt, ambachtenmarkt, kindermarkt en rommelmarkt voor iedereen. Aangevuld met vele luchtkussens, danspodiums, terrasjes en muziekjes waar iedereen van kan genieten. Verder hebben we de Dunsjede Hyunders weer weten te strikken voor een feërieke paardenshow en zijn we bezig met vendelzwaaiers en koningsschutters. Kortom 2 dagen volop vertier en plezier...... En we zijn nog volop bezig met nieuwe verrassingen voor het publiek...!

Terug naar de inhoud